2009. október 10., szombat

a vasalás tárgyköre - part II


Azt hiszem, már már kényszeredetten az Italy-s pólóm anyu módra való kivasalását érzem igazi előrehaladásnak önálló életem valódi kezdetének. De úgy látszik, még mindig egy helyben topogok.

Viszont új életcélom egyre inkább látszik kikristályodosni egy 150 ezer eurós toszkánai házikó megvásárlásának fényében. Szponzorkeresés folyamatban. 5 szoba, kilátás, farm, völgy, patakvíz.

3 megjegyzés:

  1. Ha már Olaszország akkor inkább a déli részekre költöznék. Jobb az idő, jobbfejek az emberek, olcsóbb és biztonságos közelben érezheted a maffiát is, ja és szó szerint forró a lábad alatt a talaj. Ha találsz egy hasonló rezidenciát Nápolytól délre, akkor én beszállok 20-30 millával.
    Mondtam már, hogy Erdélyben a Gyergyói-medence oldalában van egy telkem? Saját kristálytiszta forrással :-) Én is várom a szponzorokat.

    VálaszTörlés
  2. A maffia biztonságos közelsége:)
    20-30 millió pont elég lesz, és akkor majd együtt nyírjuk a füvet, de abbahagyod a melót és olivabogyót fogsz szüretelni én meg nevelem a kis gombáimat a kert végében... suttyomban:)Kiszámoltam, ha a fizetésem felét minden hónapban félreteszem, akkor 3 év mire összegyűlik a pénz... továbbá, kellene egy alfa romeo is, hogy ne sz..ral gurítsunk:) az még további 1,5 év:)
    be tudod vállalni?:)

    VálaszTörlés
  3. Uhh 4,5év? Gomba nélkül? Sajnálom, de annyit nem bírok ki.
    Nincs más választásom, mind felvenni 30 éves futamidőre hitelt és egy gatront vásárolni a Mars tér mellett. Majd szüretelem a gombákat a fürdőszoba falairól.

    VálaszTörlés