2009. október 22., csütörtök

pingvin, éjfél után 3 liter benzinnel az autópályán, láthatósági mellény nélkül

Tömören így nézett ki az estém. De nem gond, ne sajnáljatok:)
Ma ránk köszöntött a latyakos, sáros, mocskos ősz, az, amit egyikünk se várt... egyáltalán... Én erre rezignált mosollyal reagálok, percenként csekkolom a levelesládát, töröm a fejem, hogyan adjak fel tetszőleges számú képeslapot, hogyan ne fagyjon szét a fenekem a takaró alatt, és hogyan ne ijedjek meg az ablakomba mászott szőrcsomótól, és közben veszettül bámulom a Family Guy-t, és még azokon a poénokon is nevetek, aminek csattanóját a tetemes háttértudással rendelkező amcsi tévéfüggő se értene. A tudatlanság egyet jelent a boldogsággal:)
Eközben parallel: Elképzelem, ahogy hajnalodva, három vodkától megbutulva megyünk a Jate felé, most bárhol is legyen az, egymásba karolunk, napfelkelte közeleg, meleg van, Zsuzsi enni akar még egy adag sültkrumplit a mekiben, Katinka rohan a buszra, hogy hazazötyögjön Mórahalomra, Nojszi már a következő alkalmat tervezi, Edi felhúzta magát valamin és heves gyorsasággal eltűnik...
Ráértek? Holnapután... csak egy pohár bor... vagy egy kávé, esetleg narancslé:)

3 megjegyzés:

  1. Simáááánnnnn!!! :-)

    Mi ilyenekkel pusztítjuk magunkat!
    http://www.youtube.com/watch?v=iPrnduGtgmc&feature=related

    VálaszTörlés
  2. Egy évvel ezelőtt csoporttársam pornóvideó gyűjteményeben megleltem én is Günthert. A tangás videót. Azóta én is hiszek!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés