2010. október 24., vasárnap

eü vizit


Vodka, tej, vodkakő és vízipipa. Copacabana, Lola és North of Havanna. Valamint a pulzáló pé. És bábidibábidibú. Így telnek a napok. Várva, hogy teljenek, de élvezve, amikor megáll az idő. Mert ez a káosz már csak ilyen. Olyan meghatóan kellemes, otthonos, várva várós, erotikusan horkolós. Idilli. És még mindig itt vagyok. Itt vagyunk.:)

7 megjegyzés:

  1. es pont az eu vizitrol nem irsz? pisiminta, hajminta, lakk, durex, technocol?;P

    VálaszTörlés
  2. na akkor sorjában: pisiminta majdnem az ágyban, haj a lefolyóban, esetenként eltávolítva, lakk a körmön, de lejövős, durex még az automatában, megfontolás alatt, technocol helyett mindig bluetech:)

    VálaszTörlés
  3. hat erre csak annyit tudok valaszolni, hogy gyurusfereg, radioadovevo, spermabank, britney spears... es kivancsian varom a kombinaciot, mert ezen padlot fogtam;P

    ja, lehet mar lattad, mert regi, de NAGYON jo kis film: Eternal sunshine of the spotless mind

    VálaszTörlés
  4. szerintem láttam, de ha még nem is, ez van itt folyamatosan! tényleg, folyamatosan... amit kicsit könnyebb összekötni: hepinessz, szánsájn, királyság, és a bravo újságrovat: szerelem, szex, gyengédség:):):):):)

    VálaszTörlés
  5. ;P

    na igen, itt kiralysag van, a nap is sut, szoval szansajn, hepinessz:) szerelem is szex is pipa... gyengedseg meg johetne kicsi..:) de abbol meg sosem eleg;)

    kozepes hir: karacsonykor nem megyek egyedul... azert nem irtam rosszhirnek, mert ez nekem jo is, mert legalabb nem 2 napra jon, viszont igy is csak 4-5 napra osszesen..:( szoval karacsonyi parti az lesz, de nem csajbuli szinten.

    sajnalom, mert ugy beigertem, de most igy jon ki a lepes, egyreszt sporolunk (mert felkerult az utazolistara Vietnam es Kambodzsa Thaifold mellett - o mi szegenyek:)), meg mar nincs szezon, es a dragam ragaszkodik a jelenletemhez... jo, megertem, eleg uncsi rovinj egy hetig egyedul, napsutes, tenger, munka, stb. nelkul..

    ugyhogy jovo aprilisban tudom csak potolni a barati olvasgatos romantikakat... meg beszelgeteseket a tiszaparton... meg minden egyebet.

    csok a csaladnak

    VálaszTörlés
  6. Nah, csak h kapjatok hírt innen a zord Németországból is: itt is süt a nap! Na jó meglehetősen korlátozott óraszámban de, ma én ezt is nagyon értékelem. :)
    Emellett itt is nagy a boldogság, meg a "mindenföldijóóóóóóó" :) érzés :)
    Bukti, akkor mindegy, h mikor érek haza?? Mikorra tervezel így bulit?
    Niki, Te mikor jössz haza??
    Puszi Nektek ott a messzi és meleg (higgyétek el nekem az ott meleg :P ) délen!!!

    VálaszTörlés
  7. dec 21-25-ig leszunk... szerintem 22 lesz a karacsonyi parti. szinte biztos.. mert 23, 24 nem jo, 25 meg mar nem alszunk ott.. elso este meg nem kene... szoval 22. pont. ugy keszuljetek!!


    csooook

    Nixon, nkeedmeg napsutest, meg 2 nap!!!!

    VálaszTörlés