2010. június 10., csütörtök

délen a helyzet változatlan

Az időjárásnak köszönhetően ismét bebizonyosodott a tézis, miszerint sosincs elég korán az iváshoz! Én most meginnék kétemberes adag mojitot vagy cuba librét (flancos rumoskóla) jó sok jéggel! Köszi!
Na, ez az, ami nem lesz, csak a melegben döglődés. Sikeres államvizsgák, orrhegyleégések, búcsúzások, emilre válaszolások, izzadásokkal teli percek, boltból hazacipekedések, mitevésen való gyötrődések és honvágy. Utóbbi nagyon. Dél, a maga szépségével és káoszával előhozza az emberből a vágyódást. Nem sajnáltatom magam, ellenkezőleg, édes illatúak voltak a citromosligetek, a friss tengerpart, az összekacsintó sziklák a tenger közepén... értékelem ezt a pár napot. Ötből öt. De mit tehet az ember fia, ha az otthont kívánja...
azért nápoly...khm... most először igazán megkérdőjeleztem, hogy a tisztelt EU biztosok miért minket baszogatnak... sötétedés után csak egy régi mondat jutott eszembe bekukkantva az üzletekbe: "Igen, roppant valószínű, hogy hat jól megtermett fekacsávó este tízkor egy palacsintázóban palacsintát süt."
Ja, és hogy még milyen volt? Képzeljétek el azt a várost, ahol a McDonalds a legbiztonságosabb.

védekezzetek................a leégés ellen is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése