2010. január 27., szerda

Mai rádöbbenésem...

Drága a fűtés. Bárki bármit is tesz vagy mond, ez nem változik, úgy ahogy a témával kapcsolatos véleményem sem. Fűteni viszont kell, de nem ész nélkül. Tehát mielőtt bármiféle félreértés keredik belőle, felháborodásom nem az ésszel való, arra megfelelő időben történő fűtés bekapcsolása miatt van, hanem az ész nélküli éjjel 2kor való fűtés, vagy a már bekapcsolt gázról való elfelejtkezés miatt.

WC-re járni nem szeretek. Lássuk be, éjjel arra kelni, hogy ki kell menned, nem a legfelemelőbb érzés, sőt... Reggel kikelni a jó meleg ágyból, hogy kimenj, ugyancsak "fájdalmas", ugyan úgy mint este a hideg fürdőszobában ülve arra várni hogy végre bebújhass az ágyadba!

DE!
amikor be van kapcsolva az (egyébként már említett) drága fűtés és a szükség is hív, wc-n ülve érezni ahogy a jó meleg eléri és bizsergeti arcomat...majd a megkönnyebbülés is bekövetkezik... úgy érzem, nem akarok innen elmozdulni. Na az az a pillanat amikor az ész nélküli fűtés és a nem kívánt wc-re járás egymásba karolva meglágyítja szívemet, mégha csak pár percre is!

Köszönöm.

2 megjegyzés:

  1. elképzelek egy kis emergency evacutationt a forró katlanos budinkban...hm... na jó, ez megint szakmais lett. puff.

    VálaszTörlés
  2. ja és én meg annyira szarrá fagyok, hogy nem tudok lemenni sem melegíteni egy kis teát...
    ezt így e!

    VálaszTörlés