2009. szeptember 1., kedd

malenkij robot

Na, megvolt az első csúcskihívással teli nap, az utasok boarding gate-nél való nézegetésével egybekötve (és még a széfti demóról hittük, hogy izzasztó) meg az 50 perc alatt megvalósítandó szuperszervíz:) drink, snacks, drinks, snacks, cappuccino, drinks, sex... már tényleg senki sem veszi a lapot, főleg nem a "rövidkezűek" (aka nem ér el a zsebükig by Frederico). A lábam teljesen kivan, de minden fájdalmam ellenére sikerült leszerveznem magamnak olaszul egy taxit holnap hajnalra... még magyarul sem hívtam magamnak, most meg erre mennek el a drága ledolgozott nettóim...már ezen nem bosszankodás, beletörődés, jobbra vágyás.
További programok: szabadságon való fejtörés, utazásszervezés egyéb fapados társaságokkal, ágyban forgolódás és izzadás, denevér és illetéktelen behatoló hallucinációja éjfél után és álomba eséskor telefonos ébresztő. Holnap Madri'.
És már csak 10 nap:) Gyűlnek a programok és a megmutatnivalók... egész élhető hely ez, leszámítva, hogy amióta itt vagyunk nem esett, és nem jár a Family Frost se. Azért a térképen rajta van.

ui.: ma több infót kaptam az ún. "titokzatos utasról", arról a bérencről, aki figyel minket titokban és jelentést ír rólunk. Lehet, hogy egy ilyen ma kileste, hogy morzsás szájjal üldögéltem hátul, cipő nélkül és a szemetet nem a kocsival, hanem egy pórias fehér szatyorral szedtem össze. Kínos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése