2010. május 7., péntek

kedves lényeim:)

Na, az van itt, a nagy büdös semmi:) a szokásos terrorizáló vagy éppen kedves/nagyon kedves/már már gyanúsan kedves munkatársak váltják egymást szépen sorban, körkörös folyamatban. A májusi idő csak kiscsaládomnak kedvezett, mióta látogatásuk véget ért, szakadatlanul esik és azt kell mondjam, szinte már hideg van... még nyammogok egy kicsit a 662 eurós fűtésszámlán, elmerengek azon, hogy csak egy kicsivel, de jobb lenne többet dolgozni, mint a régi szép időkben... de ha most kérhetnék valamit az határozottan az lenne, hogy egész évben legyen PEN, de legalább is minden hónapban, legyen Colorstar koncert szakadatlanul, hogy másfél órás lebegésem mindig megismétlődhessen. Alkoholizáció, fényezés, időben és térben való elveszés, másnap kirakózás...hiányoztok mind! Ja és ha valaki előáll azzal a szóval, hogy Silent Disco. Nehogy nemet mondjatok!
Vágyódásom a tengerpart felé gondolataim legalább háromnegyedét teszi ki, napozni akarok, úszni, hogy legalább ilyen téren szipolyozzam ki eme nagy és büszke csizma előnyét... Legközelebbi lehetséges hazakicsitvisszatérésem június vége, addig és azután is várok mindenkit sok szeretettel a büdös nagy Rubiconon túl. Jövőbeni, bár még nem kikristályosodott terveim alapján, a helyetekben sietnék a vissza nem térő alkalom kihasználásával:) ja és a heti gyöngyszem:
"-Olaszok vagyunk, ezért csak olaszul beszélünk, beszéljen hozzánk olaszul, azt értjük meg."
Nem akarom én őket a vademberi múltukban megkérdőjelezni, de mondjuk egy holland miért nem mondd ekkora baromságokat, olyan parasztos hanglejtéssel, hogy a hagyma kicsattan a fogai közül?

ja egen... még valami: július vége- augusztus eleje egy szűk, kb. 3 napos kiruccanás lenne jó, mondjuk Eindhovenbe, vagy odakörülre... school trip is lehetne belőle könnyedén:) tegye fel a kezét, akit érdekel:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése